FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Als jouw vraag er niet tussen staat, twijfel dan niet om even contact op te nemen.

wpmaatje-wit
sqr021-col1

FAQ

 Een malwarescan is een controle die zoekt naar kwaadaardige software op je website, om te zorgen dat je website veilig blijft. Het is alsof je een beveiligingsbedrijf inschakelt om je huis te controleren op indringers.

 Het voortdurend in de gaten houden van je website om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Het is alsof je een camera in je huis installeert om te kijken of alles in orde is.

 Regelmatig je website bijwerken om ervoor te zorgen dat alles up-to-date en veilig blijft. Het is alsof je je huis regelmatig schoonmaakt en onderhoudt.

 Een maandelijkse controle om te zien hoe goed je website werkt en of hij nog snel is. Het is alsof je een maandelijkse inspectie van je huis uitvoert om te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

 Spamoptimalisatie zijn maatregelen om ongewenste reacties en berichten op je WordPress-website te voorkomen en te verwijderen. Het is alsof je een bewaker bij de deur van je huis plaatst die ongewenste gasten tegenhoudt.

WordPress is een gratis hulpmiddel om websites te bouwen en beheren. Het is als een doos met legoblokjes waarmee je je eigen website kunt ontwerpen en aanpassen.

CMS

Een CMS (Content Management System) is eigenlijk een digitaal systeem waarmee je makkelijk een website kan maken en onderhouden. Stel je voor dat je een legobouwpakket krijgt met allemaal blokjes en dat je zelf een huis mag bouwen. Een CMS werkt op een vergelijkbare manier. Het geeft je alle bouwstenen die je nodig hebt om je website te bouwen en te onderhouden.

Het systeem heeft een achterkant (back-end) waarin je makkelijk en overzichtelijk al je website content kan beheren. Bijvoorbeeld je pagina’s, afbeeldingen, teksten, video’s en nog veel meer. Het systeem zorgt er dan voor dat al deze content op de juiste plek op je website terecht komt.

Met een CMS hoef je dus niet te kunnen programmeren om een website te maken en te onderhouden. Het maakt het proces veel makkelijker en sneller, en dat is fijn als je bijvoorbeeld snel iets wil aanpassen op je website.

 Hosting is een dienst die ervoor zorgt dat je website toegankelijk is voor anderen op het internet. Het is alsof je een stukje grond huurt waar je je website op kunt bouwen.

De domeinnaam is het adres van je website op het internet, zoals “www.jouwwebsite.nl“. Het is als het adres van je huis, zodat anderen weten waar ze je kunnen vinden.

 Een thema is een kant-en-klaar ontwerpsjabloon voor je website. Het is als het kiezen van de kleur en stijl van je huis.

Een plugin is een extra hulpmiddel dat je aan je WordPress-website kunt toevoegen om extra functionaliteit te krijgen. Het is alsof je extra meubels of apparaten in je huis installeert.

 Het SSL certificaat is een beveiligingsfunctie die ervoor zorgt dat gegevens veilig worden verzonden tussen de website en de bezoekers. Het is als een slot op de deur van je huis om indringers buiten te houden.

De database is een plek waar de gegevens van je website worden opgeslagen, zoals tekst en afbeeldingen. Het is als een grote kast waar je al je spullen in opbergt.

Als je het onderhoud en beheer van je website uitbesteedt, hoef je zelf geen tijd en energie te steken in het bijhouden van de technische aspecten van je website. Daardoor kan je je richten op andere belangrijke taken binnen je bedrijf. Bovendien hebben professionele websitebeheerders vaak meer kennis en ervaring met het beheren en optimaliseren van websites.

Om ervoor te zorgen dat je website snel laadt, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen, waaronder het optimaliseren van afbeeldingen, het gebruik van caching en het minimaliseren van de code op je website. Het is belangrijk om regelmatig te testen hoe snel je website laadt en om eventuele problemen op te lossen om ervoor te zorgen dat je website snel blijft voor bezoekers. Professionele websitebeheerders zoals WPmaatje hebben vaak ervaring met het optimaliseren van websites voor snelheid en prestaties en kunnen je helpen om je website snel en responsief te houden.

Jouw bedrijfswebsite verdient de beste zorg en aandacht.

Als je onderstaand formulier invult zal ik zo spoedig mogelijk reageren

Grote namen vind ik niet belangrijk, tevreden klanten wel.