Jouw WordPress website, mijn zorg

Hulp met je WordPress website?

Loop je ergens tegenaan, werkt er iets niet of zoek je iemand die hulp biedt met je WordPress website?

Voor €1, – per minuut (excl.btw)

Plan direct een afspraak in  of ga naar contactformulier

WordPress aanpassingen, onderhoud en beheer voor kleine zelfstandigen.

[wap_widget title="Plan een afspraak met mij" popup close_cross ]
Jos
wpmaatje-wit
sqr021-col1
wordpress-beheer-onderhoud
Hulp bij WordPress WP Maatje geel
Hulp bij WordPress WP Maatje

Voordelen voor jou?

Veel (kleine) ondernemers, hebben een WordPress website . Ondanks dat de website belangrijk is, zit daar vaak niet de kennis, passie en het plezier. Maak jij je nou niet druk om jouw website, dat doe ik wel.

[wap_widget title="Kennis maken?" popup close_cross ]

En nu de voordelen voor je website met een abonnement.

Grote namen vind ik niet belangrijk, tevreden klanten wel.

Benieuwd naar de investering

Bij een abonnement worden werkzaamheden aan de website verricht voor €1 per minuut (excl.btw)

[wap_widget title="Ik licht het graag toe" popup close_cross ]
LET OP! dit is een rekentool, hier kan je geen abonnement mee afsluiten. Plan een intake gesprek om samen het abonnement definitief samen te stellen.
Totaal per maand€ 

Termen uitgelegd

 Een controle die zoekt naar kwaadaardige software op je website, om te zorgen dat je website veilig blijft. Het is alsof je een beveiligingsbedrijf inschakelt om je huis te controleren op indringers.

 Het voortdurend in de gaten houden van je website om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Het is alsof je een camera in je huis installeert om te kijken of alles in orde is.

 Regelmatig je website bijwerken om ervoor te zorgen dat alles up-to-date en veilig blijft. Het is alsof je je huis regelmatig schoonmaakt en onderhoudt.

 Een maandelijkse controle om te zien hoe goed je website werkt en of hij nog snel is. Het is alsof je een maandelijkse inspectie van je huis uitvoert om te zorgen dat alles naar behoren functioneert.

 Maatregelen om ongewenste reacties en berichten op je WordPress-website te voorkomen en te verwijderen. Het is alsof je een bewaker bij de deur van je huis plaatst die ongewenste gasten tegenhoudt.

 Een gratis hulpmiddel om websites te bouwen en beheren. Het is als een doos met legoblokjes waarmee je je eigen website kunt ontwerpen en aanpassen.

 Een dienst die ervoor zorgt dat je website toegankelijk is voor anderen op het internet. Het is alsof je een stukje grond huurt waar je je website op kunt bouwen.

: Het adres van je website op het internet, zoals “www.jouwwebsite.nl“. Het is als het adres van je huis, zodat anderen weten waar ze je kunnen vinden.

 Een kant-en-klare ontwerpsjabloon voor je website. Het is als het kiezen van de kleur en stijl van je huis.

: Een extra hulpmiddel dat je aan je WordPress-website kunt toevoegen om extra functionaliteit te krijgen. Het is alsof je extra meubels of apparaten in je huis installeert.

 Een beveiligingsfunctie die ervoor zorgt dat gegevens veilig worden verzonden tussen de website en de bezoekers. Het is als een slot op de deur van je huis om indringers buiten te houden.

 Een plek waar de gegevens van je website worden opgeslagen, zoals tekst en afbeeldingen. Het is als een grote kast waar je al je spullen in opbergt.

Een tijdelijke opslag van gegevens die ervoor zorgt dat je website sneller laadt voor bezoekers. Het is alsof je een kopie van je huis maakt, zodat mensen het sneller kunnen bezoeken.

wordpress-beheer-onderhoud-duidelijke-taal
[wap_widget title="Ik wil direct hulp" popup close_cross ]

Jouw bedrijfswebsite verdient de beste zorg en aandacht.

Als je onderstaand formulier invult zal ik zo spoedig mogelijk reageren

Grote namen vind ik niet belangrijk, tevreden klanten wel.