Oude website overzetten naar WordPress

Je bent hier:

Wil je jouw website overzetten naar WordPress?

Dat lijkt mij een goed idee!

Ik begrijp dat het overzetten van jouw oude website naar WordPress een belangrijk proces is. Het kan jouw website moderniseren, de prestaties verbeteren en zorgen voor een betere gebruikerservaring. Hieronder vind je meer informatie over mijn diensten en hoe ik je kan helpen bij het overzetten van jouw website naar WordPress.

Analyse van jouw huidige website

Ik begin met een grondige analyse van jouw huidige website, ongeacht het platform waarop deze momenteel draait. Ik controleer of jouw website compatibel is met WordPress en of alle belangrijke elementen van jouw huidige website, zoals afbeeldingen, inhoud en links, correct kunnen worden overgezet.

Advies en planning

Nadat ik jouw huidige website hebben geanalyseerd, adviseren ik je over de beste aanpak voor het overzetten van jouw website naar WordPress. Ik plan het overzettingsproces zorgvuldig, zodat jouw nieuwe WordPress-website binnen het budget en op tijd wordt opgeleverd.

Optimalisatie voor zoekmachines

Ik begrijp dat het belangrijk is om de SEO van jouw website niet te verwaarlozen bij het overzetten naar WordPress. Daarom zorgen ik ervoor dat jouw nieuwe WordPress-website geoptimaliseerd is voor zoekmachines en dat alle belangrijke elementen van jouw oude website, zoals afbeeldingen, inhoud en links, correct worden overgezet.

Overzetten van jouw website

Zodra de planning is afgerond en de WordPress-website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, begin ik met het overzetten van jouw oude website naar WordPress. ik zorg ervoor dat de overgang soepel verloopt en dat alle inhoud en afbeeldingen correct worden overgezet.

Controle en oplevering

Nadat de website is overgezet naar WordPress, controleer ik of alles correct werkt en of er nog wijzigingen nodig zijn. Zodra ik er zeker van zijn dat alles naar behoren werkt, leveren ik  jouw nieuwe WordPress-website op en zorg ik ervoor dat deze klaar is om live te gaan.

WP Maatje staat klaar om je te helpen bij het overzetten van jouw oude website naar WordPress, ongeacht het platform waarop deze momenteel draait. Neem contact met mij op voor meer informatie over onze diensten en hoe ik jou kan helpen om jouw website te moderniseren en te verbeteren.

blije-wp-maatje-wordpress-website-onderhoud

Hulp bij het maken van een WordPress website

Wil hulp bij het maken van WordPress website? Dan kan dat door een lijstje te maken van dingen waar je tegenaan loopt, zo krijg je duidelijk waar ik jou mee kan helpen.

WPmaatje.nl, heeft een maatwerk abonnement. Bij dit abonnement kan ik  werkzaamheden uitvoeren voor €1,- per minuut (excl.btw)

sqr021-col1
Hulp bij WordPress WP Maatje geel

Geen zorgen meer over veiligheid, updates, aanpassingen en uitbreidingen?

Neem even een kijkje bij het maatwerk abonnement.

Jouw bedrijfswebsite verdient de beste zorg en aandacht.

Als je onderstaand formulier invult zal ik zo spoedig mogelijk reageren