Over WPmaatje

Je bent hier:

Jouw website is mijn passie

Mijn missie

Ik ontzorg graag kleine zelfstandigen bij het beheren van hun WordPress website. Ik wil dit doen op een ondernemende en verbindende manier.

Mijn passie is al jaren het maken van websites en het (helpen) op de markt zetten van nieuwe concepten, ideeen, maar ook het juist vormgeven van jouw beroep en waar jij goed in bent en blij van wordt.

Na 20 jaar mede-eigenaar te zijn geweest van een middelgrote grote facilitaire organisatie, heb ik besloten het roer om te gooien en van mijn hobby mijn beroep te maken, en van betekenis te zijn voor zelfstandigen die ondersteuning nodig hebben bij hun business.
Ik doe dat in eerste instantie vanuit het zorgdragen dat jouw WordPress website altijd up to date is, dat back-ups worden gemaakt en het aanpassen van WordPress websites.
En wie weet waar ik jou verder nog mee kan helpen.
Ik vind het leuk om samen met jou over jouw passie te praten en daar een waardig (online) gezicht aan te geven.

Laat mij jouw maatje zijn en die van jouw WordPresss website.

wpmaatje-wit

Mijn waarden

Hulp bij WordPress WP Maatje geel
Hulp bij WordPress WP Maatje roze


Ik begrijp dat iedereen uniek is met verschillende behoeften en budgetten. Daarom bied ik een gepersonaliseerd abonnement die perfect past bij jouw individuele behoeften.

Wil jij er zeker van zijn dat jouw website altijd up-to-date is en dat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt? Sluit dan nu een maatwerk onderhoudspakket af bij mij! Samen kijken we naar jouw persoonlijke wensen en behoeften voor jouw website. Wil je zelf aanpassingen maken of laat je dit liever aan mij?Ik neem jou graag alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op je goed in bent en je passie ligt.

Bovendien geniet je met het onderhoudspakket van wekelijkse backups, waardoor je nooit meer belangrijke informatie verliest. En het mooiste is nog wel dat je al vanaf slechts €15,- per maand deze zekerheid hebt! Heb je ook behoefte aan losse werkzaamheden? Ook dat is geen probleem! Die voer ik graag voor je uit, voor slechts €1 per minuut.

Jouw bedrijfswebsite verdient de beste zorg en aandacht.

Als je onderstaand formulier invult zal ik zo spoedig mogelijk reageren