Simpele, mooie en goedkope website als online visitekaartje voor jouw bedrijf

Je bent hier:

Simpele, mooie en goedkope websites als online visitekaartje voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een snelle, eenvoudige en betaalbare manier om jouw bedrijf online te laten zien, zonder een ingewikkelde website? WP Maatje kan je daarbij helpen! Ik richt me op het maken van eenvoudige en aantrekkelijke websites die voornamelijk dienen als online visitekaartje.

Vooral zelfstandigen die fysieke werkzaamheden verrichten zitten vaak vol met werk en zien het nut van een goed vindbare website niet zo in. Dit kan ik begrijpen, je krijgt nu al zowat de planning niet rond. 

En toch wil je trots kunnen zijn op wat je doet, en hier hoort ook een nette goed website bij. Jouw visitekaartje. Ik zie veel bedrijfjes die wel een website hebben, maar al zo oud is dat deze bijvoorbeeld niet goed te bedienen in op een mobiel, of heel erg verouderd is, en er oude gegevens opstaan. En nu net voor deze mensen is deze service.

Websites op maat: Ik begrijp dat elk bedrijf uniek is, en daarom maak ik websites die aansluiten bij jouw bedrijf en activiteiten. Of je nu een installateur, loodgieter, fotograaf of consultant bent, ik zorg voor een website die aan jouw wensen voldoet.

De kern: De eenvoudige websites die ik maak, geven duidelijk weer wat jouw bedrijf doet. Jouw bedrijfsnaam, logo, contactgegevens, diensten en een korte beschrijving van jouw bedrijf staan overzichtelijk op de website, zodat jouw bezoekers snel vinden wat ze zoeken.

Gemakkelijk aan te passen: Omdat bedrijven veranderen, zijn de websites die ik maak eenvoudig aan te passen. Als je later iets wilt veranderen of extra pagina’s wilt toevoegen, help ik je graag om jouw website aan te passen aan jouw nieuwe wensen.

Vindbaarheid: Hoewel de websites die ik maak vooral bedoeld zijn voor bedrijven die niet per se goed gevonden willen worden op internet, zorg ik er wel voor dat jouw website zo goed mogelijk vindbaar is. Ik zorg ervoor dat de teksten en structuur van de website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Samen kunnen we ook kijken of de registratie bij Google klopt, zodat jouw bedrijf op de juiste manier wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Betaalbaar: Bij WP Maatje zijn de prijzen laag en duidelijk. Voor een eenvoudige, op maat gemaakte website met één pagina als visitekaartje, betaal je maar vanaf €300. (afhankelijk van of je al de kleuren weet, een logo hebt, en weet wat je erop wilt hebben) Als je later iets wilt veranderen of uitbreiden, bespreken we samen wat de extra kosten zijn. Voor bestaande klanten voer ik werkzaamheden uit voor €1,- per minuut.

Klaar voor jouw online visitekaartje? Neem contact op met WP Maatje en ontdek hoe ik je kan helpen met een simpele, mooie en goedkope website voor jouw bedrijf. Ik kijk ernaar uit om samen met jou een online gezicht voor jouw bedrijf te maken dat precies is wat jij wilt.

* Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

blije-wp-maatje-wordpress-website-onderhoud
sqr021-col1
Hulp bij WordPress WP Maatje geel

Geen zorgen meer over veiligheid, updates, aanpassingen en uitbreidingen?

Neem even een kijkje bij het maatwerk abonnement.

Jouw bedrijfswebsite verdient de beste zorg en aandacht.

Als je onderstaand formulier invult zal ik zo spoedig mogelijk reageren