Website als visitekaartje

Je bent hier:

Goed dat je er bent.

Jouw Vak, Jouw website!

Ben jij een vakmens, altijd vol aan de bak, maar wil je toch een spiksplinternieuwe website? Een website waarmee je zowel nieuwe als bestaande klanten kunt imponeren? Dan ben je bij WPmaatje.nl aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor WPmaatje.nl?

  1. Geen Gedoe: Jouw website, gemoderniseerd naar de standaard van vandaag. Geen gedoe, snelle doorlooptijd en geschikt voor alle apparaten.
  2. Betaalbaar: Met een prijs vanaf slechts €395 zorgen we dat het niet te duur wordt.
  3. Persoonlijk: We hebben een selectie aan templates die we kunnen aanpassen naar jouw logo en kleuren. Het wordt echt jouw unieke site!
  4. Jip en Janneke Taal: Geen ingewikkelde technische termen. We leggen alles uit in duidelijke taal.
  5. Gebruiksvriendelijk: Ons systeem is eenvoudig en je kunt zelf gemakkelijk aanpassingen doen.

Onze aanpak

We zorgen ervoor dat we de nieuwe website kunnen koppelen aan jouw domeinnaam. We willen het liefst de website plaatsen waar je al voor betaalt – dat houdt het lekker overzichtelijk. Na het bespreken van jouw wensen en maken we een nieuwe opzet, zetten we jouw oude website (als die er is) om naar een nieuwe variant. Wil je extra pagina’s? Geen probleem!

En als je helemaal klaar bent, is jouw bedrijf prachtig zichtbaar op elk apparaat. Je krijgt een website waar je trots op kunt zijn.

 

Extra service

Heb je helemaal geen tijd om naar je website om te kijken? Voor slechts €15 per maand kun je een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij zorgen ervoor dat je website altijd online en up-to-date blijft.

Klaar om jouw online aanwezigheid te boosten?

Laat ons jouw website verzorgen. WPmaatje.nl: eenvoudig, betaalbaar en efficiënt. Klik op de knop hieronder en laten we vandaag nog beginnen aan jouw nieuwe website!

 

Bekijk de voorbeeldwebsite

wordpress-beheer-onderhoud-trainer
sqr031-col1
sqr031-col2

Start vandaag nog met jouw nieuwe website.

Tof dat je n.a.v. mijn flyer op deze website bent. Vul onderstaande formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. je kan mij natuurlijk ook nu proberen te bellen.

Je kan mij bereiken op telefoonnummer: 085 06 02 163
Als ik niet bereikbaar ben verzoeken ik je onderstaand formulier in te vullen.