Design en Layout aanpassen

Je bent hier:

Design en Layout aanpassen WordPress

Als je niet tevreden bent met het uiterlijk van je website, kan ik je helpen bij het aanpassen van het design en de layout. Dit kan variëren van kleine wijzigingen, zoals het aanpassen van kleuren en lettertypen, tot grotere wijzigingen zoals het toevoegen van nieuwe secties of het veranderen van de navigatie.

Hoe kun je het zelf doen?

Als je wat ervaring hebt met het werken met WordPress-thema’s, kun je zelf het design en de layout van je website aanpassen. Dit kan gedaan worden via de ‘Customizer’ in WordPress, waar je verschillende opties kunt vinden om het uiterlijk van je website te wijzigen. Daarnaast zijn er ook tal van plug-ins en thema’s beschikbaar die je kunt gebruiken om het uiterlijk van je website aan te passen.

Hoe kan ik je helpen?

Als je niet zeker weet hoe je het design en de layout van je website kunt aanpassen, of als je grotere wijzigingen wilt aanbrengen die wat meer expertise vereisen, kan ik je helpen. Ik kan je adviseren over welke wijzigingen het beste passen bij jouw specifieke website en doelgroep, en ik kan deze wijzigingen ook voor je implementeren.

design-layout-aanpassen-wordpress-wpmaatje
Hulp bij WordPress WP Maatje
sqr012-col2

Geen zorgen meer over veiligheid, updates, aanpassingen en uitbreidingen?

Neem even een kijkje bij het maatwerk abonnement.

Jouw bedrijfswebsite verdient de beste zorg en aandacht.

Als je onderstaand formulier invult zal ik zo spoedig mogelijk reageren