Google-registratie zoals Google Business aanpassen

Je bent hier:

Google Registratie

Om ervoor te zorgen dat je bedrijf goed zichtbaar is op internet, is het belangrijk om je bedrijf te registreren bij verschillende externe bronnen, zoals Google Business en andere bedrijvengidsen. Hieronder volgen enkele taken die we kunnen uitvoeren om dit te doen:

  1. Google Business aanpassen: We kunnen je helpen bij het aanpassen van je Google Business-vermelding, zodat je bedrijf goed wordt weergegeven op Google Maps en in de zoekresultaten van Google. Dit omvat het updaten van de bedrijfsinformatie, het toevoegen van foto’s, het beheren van reviews en het verifiëren van je bedrijf.

  2. Aanmelden bij andere bedrijvengidsen: Er zijn verschillende andere bedrijvengidsen waarbij je je bedrijf kunt registreren, zoals Yelp, Bing Places, Facebook Business en LinkedIn. We kunnen je helpen bij het aanmelden en aanpassen van je vermeldingen op deze platforms, zodat je bedrijf zichtbaar is voor een breder publiek.

  3. Zoekmachine-optimalisatie: Naast het aanmelden bij externe bronnen, kunnen we ook helpen bij het optimaliseren van je website voor zoekmachines, zodat je website hoger in de zoekresultaten verschijnt. Dit omvat het optimaliseren van je content, meta-tags, afbeeldingen en linkbuilding.

Kortom, het aanpassen van je Google Business-vermelding en het aanmelden bij andere bedrijvengidsen is een belangrijke taak om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Hoe kun je het zelf doen?

Je kunt zelf je Google Business profiel en andere externe vermeldingen aanpassen en beheren. Houd er wel rekening mee dat dit tijdrovend kan zijn en dat er wellicht ook betaalde mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld betere zichtbaarheid. Wil je hierbij hulp of advies? Neem dan gerust contact met mij op.

google-registratie-wordpress
Hulp bij WordPress WP Maatje
sqr012-col2

Geen zorgen meer over veiligheid, updates, aanpassingen en uitbreidingen?

Neem even een kijkje bij het maatwerk abonnement.

Jouw bedrijfswebsite verdient de beste zorg en aandacht.

Als je onderstaand formulier invult zal ik zo spoedig mogelijk reageren