WordPress website maken

Je bent hier:

Wil je een WordPress website maken?

Dat lijkt mij een goed idee!

Wil jij een eigen website maken? Dat is een top idee! Met WordPress is dat makkelijk en leuk. En weet je wat nog beter is? WP Maatje kan je helpen. Hoe dan? Dat leggen we je uit in simpele stappen.

Stap 1: We kiezen een plek voor je website Net zoals een huis een adres nodig heeft, heeft je website ook een plek nodig. Dat heet ‘hosting’. WP Maatje helpt je om een goede plek te vinden.

Stap 2: We zetten WordPress op je website WordPress is als het gereedschap waarmee je je website gaat bouwen. Wij zorgen ervoor dat dit gereedschap klaarstaat op je website.

Stap 3: We kiezen een mooi jasje voor je website Een website heeft ook een ‘look’ nodig. Dit noemen we een thema. Samen kiezen we een thema dat perfect bij jou en je website past.

Stap 4: We zetten handige hulpjes op je website Er zijn heel veel kleine programma’s die je website nog beter kunnen maken. Dit zijn plugins. WP Maatje helpt je om de juiste plugins te kiezen.

Stap 5: We vullen je website met pagina’s en berichten Nu komt het leuke deel! We gaan je website vullen met teksten en plaatjes. Zo wordt je website echt van jou.

Stap 6: Je website gaat de lucht in! Als alles klaar is, is het tijd om je website aan de wereld te laten zien. WP Maatje zorgt ervoor dat alles werkt en dat je website online gaat.

En daarna? Dan blijft WP Maatje je helpen. We zorgen ervoor dat je website altijd goed blijft werken. En als je vragen hebt, staan we voor je klaar.

Dus, wil je een website maken met WordPress? WP Maatje helpt je graag!

blije-wp-maatje-wordpress-website-onderhoud

Hulp bij het maken van een WordPress website

Ben je zelf al bezig met het maken van WordPress website, en heb je hier hulp bij nodig? Dan kan dat door een lijstje te maken van dingen waar je tegenaan loopt, zo krijg je duidelijk waarmee ik jou kan helpen.

WPmaatje.nl, heeft een maatwerk abonnement. Bij dit abonnement kan ik  werkzaamheden uitvoeren voor €1,- per minuut (excl.btw)

sqr021-col1
sqr021-col2
wordpress-beheer-onderhoud-trainer
sqr031-col1
sqr031-col2

Ik wil je graag als klant, zodat ik jou en je bedrijf verder kan helpen.

Ik ben zelf ook ondernemer en weten hoeveel ballen je in de lucht moet houden. Neem vandaag nog contact met mij op en laat je ontzorgen.

Je kan mij bereiken op telefoonnummer: 085 06 02 163
Als ik niet bereikbaar ben verzoeken ik je onderstaand formulier in te vullen.